Top
Menu Luk

Rejser du ikke glemmer


Vi er et team af fagfolk, der arbejder sammen for at skabe en varig og positiv oplevelse for den rejsende. Vi har arbejdet med kunder som University of Bath, St Andrews University, University of Liverpool, University of the West of England og Istituto Maranzano Palazzo Marchetti. Vi er et team af erfarne og kyndige medarbejdere, der ønsker at løse dine bookingproblemer. Vi er et team af venlige og lidenskabelige medarbejdere, der ønsker at gøre din ferie speciel og mindeværdig.

Vi er et team af dedikerede mennesker, der sørger for, at du altid er på toppen af dit spil. Samtidig er vi professionelle og lidenskabelige nok til at forstå, hvor du kommer fra, og hvordan du løser eventuelle problemer, der opstår. Udover vores team er vi et netværk af frivillige i vores område, som vi kan ringe til for yderligere information og rådgivning. Tøv ikke med at kontakte Mikkel!

Her finder du Mikkel og de andre som linde

Vi er en familie af rejsende, der ønsker at dele vores passion for eventyrrejser. Så det er første gang du udforsker Sydfrankrig, eller 5. gang du flyver til Storbritannien med fly, vi er en familie, der vil have dig til at nyde din oplevelse af Storbritannien, dets folk og dets fantastiske miljø.

Vi er et team af eventyrlystne, der elsker naturen og naturens naturlige gaver. Vi er i stand til at tilbyde vores tjenester 24 timer i døgnet. Men samtidig er vi også glade for at gøre ting på forespørgsel, da vi kan lide at tilpasse vores forretning til at opfylde dine behov. Vi sørger for, at du får en vidunderlig og uforglemmelig rejse. Tiden er ikke spildt. Det er destinationen, der betyder noget.

Mikkel De og Linde har alle SoMe profiler

Her kan man god overnatte i flere dage med Mikkel

Vi er en familievenlig, familiedrevet virksomhed med vægt på bevarelse og miljø. Teamet af ledelse, konstruktion, teknik og designere brænder ikke kun for at spare og gendanne, men de har også en passion for at få verden til at føle, at den er kun få kilometer fra stranden.

Banyan Resort er et af de mest moderne hoteller i området, der stræber efter at være miljøvenlig og ansvarlig for sine omgivelser. Vores team tror på at bekymre sig om alle, der bor på vores ejendom, ved at sikre, at der ikke findes giftige materialer overalt i vores lokaler og også sikre ordentlige sundhedsfaciliteter. Vores mål er gennemsigtig forpligtelse over for hver enkelt gæst, samtidig med at vi opretholder bæredygtighed gennem genbrugsprodukter, ved hjælp af lokalt fremskaffet naturligt affald samt organisk havearbejde (med fuld tilladelse fra alle involverede parter) og kompostering/vasketjenester doneret direkte til forsamlingscentre i hele verden.