Top
Menu Luk
Lås amager

Professionel hjælp til både store og små kunder fra din låsesmed på Amager 


Låsesmed Amager hjælper på hele Amager – både dig som privat kunde og dig, der er erhvervsdrivende. Vi påtager os alle opgaver med lige stor glæde, entusiasme og seriøsitet. Vores erfaring er bred, og vi hjælper med et utal af opgaver inden for sikkerhed og låse. Alle vores låsesmede er naturligvis certificerede, og vi har alle sammen en stor faglig ekspertise og mange års erfaring, og kan derfor tilbyde dig høj service og kompetent rådgivning inden for enhver låseproblematik, du måtte have, stor som lille.

Vi tilbyder de nyeste systemer inden for sikkerhed og låse

Udover at tilbyde sikkerhedssystemer til både private og virksomheder, er vi eksperter i låsesystemer til virksomheder, og vi står klar til at hjælpe dig med de nyeste, sikreste og mest moderne systemer, der passer til netop dit behov. Et låsesystem betyder, at flere nøgler kan passe i samme lås. Det er en god idé, der gør hverdagen enklere, når du har mange medarbejdere. Kobler du elektronisk styring på, kan du med en elektronisk løsning gøre betjeningen mere enkel og mere overskuelig for alle ansatte. Det er en gevinst for alle, og vi rådgiver, forklarer og hjælper naturligvis, til alt bare spiller, og alle ansatte er med på konceptet. Hos Låsesmed Amager er vores opgave først løst, når alle er trygge og tilfredse.

Certificerede og erfarne – vores låsesmede leverer altid varen

Vi tager altid imod dig med åbne arme i vores hyggelige butik på Amager. Her tilbyder vi, udover en kop kaffe, et smil, god service, rådgivning om stort og småt og gode priser, uanset om du kommer for at få kopieret nøgler, har tabt dine nøgler og brug for at blive låst ind i din bolig og eventuelt få udskiftet din lås eller har brug for at få lavet et sikkerhedstjek af dine døre og vinduer med henblik på omfattende sikring mod indbrudstyve. Vi går til enhver opgave med lige stor entusiasme, professionalisme og grundighed, og vi slipper dig ikke, før du føler dig helt tryg. 

Den bedste, flinkeste og dygtigste låsesmed på Amager

Låsesmed Amager er din lokale låsesmed beliggende midt på Amagerbrogade, som du altid kan stole på. Sov trygt om natten med sikkerhedssystemer fra Låsesmed Amager og velvidende, at har du brug for vores hjælp, er vi altid kun et opkald og max 30 minutter fra din hoveddør. Dag eller nat – Låsesmed Amager er din garanti for lynhurtig og pålidelig hjælp på hele Amager (for en ekstra skilling kører vi også gerne til resten af København). Efter mange år i branchen er vi stadig vilde med vores arbejde, fordi vi elsker at hjælpe vores naboer på Amager, og vi har endnu aldrig haft en utilfreds kunde. Tøv ikke med at ringe – vi tager telefonen med et smil dag og nat, og vi er aldrig langt væk. Er din nøgle væk? Så er det godt, at vi kan hjælpe. Låsesmed Amager er din professionelle og pålidelige låsesmed på Amager.