Top
Menu Luk
Kim Hersland

Interesseret i tal


Da Ahmad var blevet matematisk student i 2017 med et flot gennemsnit, lå hele verden åben. Han anede bare ikke, hvad han ville lave, og efter et sabbatår, hvor han arbejdede på en tankstation, rejste lidt og ellers bare levede livet og hyggede sig med vennerne, var han ikke kommet nærmere en fremtidsplan. Han gik på uddannelsesmesse, og her talte han med folk fra mange forskellige brancher, men der var ikke rigtig noget, der lokkede den unge mand. Han fik derfor den idé at tale med en studievejleder, og det var en god beslutning. Studievejlederen spurgte ham, hvad han interesserede sig for, og hvad han var god til. Det eneste, der stod helt klart for Ahmad, var, at det var noget med tal. Han var jo matematisk student og havde rigtig gode karakterer i især regning og matematik.

Dygtig og hjælpsom revisor

Studievejlederen spurgte ind til, hvad Ahmad godt kunne lide at lave, både nu og som barn, og han fortalte, at han som barn altid havde holdt af at lege med kuglerammer og regnemaskiner, og at lege købmand og andre lege, hvor man skulle regne. Studievejlederen foreslog nu Ahmad at overveje at blive revisor eller bogholder. Dét var jo lige netop noget med tal og økonomi, som han var så glad for. Hun fortalte, at hun kendte en statsautoriseret revisor, der hed Kim Hersland, som var både utrolig dygtig og hjælpsom, og at hun ville spørge ham, om han ville forklare Ahmad lidt mere om branchen.

Kim Hersland

Efter en lang snak med den hjælpsomme og begejstrede revisor var Ahmad ikke i tvivl: Jobbet som revisor og økonomisagkyndig lød så spændende og berigende, at han besluttede at gå den vej. Der var ingen tvivl om, at Kim Hersland havde rigtig god forstand på den branche, og han endte med at blive en slags mentor for Ahmad i de kommende år, hvor den unge mand startede på DTU for at gå i Kim Herslands fodspor. Takket være Kim Herslands hjælpsomhed og passion er Ahmad nu snart færdiguddannet statsautoriseret revisor, og han glæder sig utrolig meget til at komme ud at arbejde.