Top
Menu Luk
Frisør

Frisør VanløseUddannet som kosmetolog

Jeg blev uddannet som kosmetolog tilbage i 2012, hvilket betyder jeg snart har været i faget i 7 år. Jeg har disse år arbejdet tre forskellige steder. Det første sted jeg var, var i en mindre skønhedsklinik på Frederiksberg. Jeg havde dog problemer med ikke, at kunne enes med min chef og det sociale var generelt ikke særlig godt på den arbejdsplads. Derfor fandt jeg hurtigt noget andet. Eftersom det var med så kort varsel, var jeg nødt til at være åben for det meste. Derfor fandt jeg en større skønhedsklinik, som søgte medarbejdere i Køge. Det var til gengæld en rigtig god arbejdsplads, men desværre alt for langt væk fra mit hjem. Jeg valgte alligevel at tage jobbet, dog med en plan om at finde noget andet som var tættere på. Det endte faktisk med at jeg blev på klinikken i Køge i to år, da jeg ikke kunne finde et bedre sted før det. Det endte så med, at jeg fandt en frisørsalon, som søgte en kosmetolog.

Ansat hos lokal frisør i Vanløse

Jeg blev hurtigt ansat i den lokale frisør i Vanløse, som lå ca. 5 min på gåben fra mit hjem. Det synes jeg var helt fantastisk, da jeg absolut ikke er et morgenmenneske og derfor altid er for sent på den om morgenen. I Frisørsalonen havde de ikke haft en kosmetolog før, hvilket betød at jeg ville være den eneste kosmetolog i salonen. Det gjorde mig som sådan ikke noget, da jeg havde styr på mine ting og hvad jeg lavede. Grunden til at de gerne ville ansætte en kosmetolog, var fordi de gerne ville tilbyde deres kunder noget ekstra. Jeg sagde dog til min chef, hvilket udstyr, jeg godt kunne tænke mig i forhold til det bedste resultat i sidste ende. Derudover elsker jeg at lære nye ting og generelt udvikle mig indenfor mit fag, derfor har vi aftalt at jeg løbende skal tage forskellige kurser, som vi i fællesskab blev enige om.  

Elsker at udvikle mig

Indenfor mit fag er der sket en stor udvikling gennem tiden og skønhed vil altid fortsætte med at udvikle sig, i forhold til trends og nye opfindelser. Derfor er det vigtigt for mig, at følge med tiden og udvikle mig i forhold til mine færdigheder. Jeg har på nuværende tidspunkt snakket med min chef om, at jeg skal tage i kurser i semi permanent makeup, da det er meget oppe i tiden og det vil kunne generere flere kunder i butikken, samt flere behandlinger. Min chef var til at starte med, ikke helt med på idéen. Også fordi det kræver noget helt andet udstyr, end det der er i forvejen og derfor skal der lægges nogle penge i projektet. Efter noget tænketid virker det dog til, at min chef godt kan se formålet med dette projekt og jeg håber derfor, at det er næste skridt på vejen i min udvikling.